Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 686

Близнюківська районна рада є учасником спільного з

Європейським інвестиційним банком проекту

«НАДЗВИЧАЙНА КРЕДИТНА ПРОГРАМА ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ»

 

      Близнюківською районною радою подано до Міністерства регіонального розвитку та будівництва анкети, в яких зазначені проектні пропозиції (субпроекти), що є першим кроком в процесі відбору субпроектів для реалізації в рамках проекту «НАДЗВИЧАЙНА КРЕДИТНА ПРОГРАМА ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ».

      На даний час триває розроблення проектних пропозицій та підготовка необхідних документів для подання на конкурсний відбір з метою залучення коштів Європейського інвестиційного банку для реалізації наступних субпроектів:

-  «Реконструкція покрівлі Близнюківського районного будинку культури з заміною вікон на енергозберігаючі за адресою: смт. Близнюки, вул. Б.Хмельницького, 2»;  

-  «Капітальний ремонт будівлі Близнюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області за адресою: смт Близнюки, вул. Юрка Старостіна,2»;

- «Реконструкція комплексу будівель комунального підприємства «Близнюківська центральна районна лікарня» та комунального некомерційного підприємства «Близнюківський районний центр первинної медичної допомоги» Близнюківської районної ради Харківської області за адресою: смт. Близнюки, вул. Калинова, 3».



« повернутися до списку новин