Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 822

Відбулося пленарне засідання XIX сесії районної ради VII скликання

 

      14 вересня поточного 2017 року відбулася ХІХ сесія Близнюківської районної ради.

     На сесію були запрошені сільські голови, керівники окремих підприємств, управлінь, відділів та установ.

     В роботі сесії прийняли участь голова Близнюківської районної державної адміністрації Калашник Анатолій Федорович та його заступники, депутат Харківської обласної ради Савченко Федір Миколайович, прокурор Близнюківського відділу Лозівської місцевої прокуратури, юрист 2 класу Ваховський Ярослав Валерійович; начальник відділу поліції (с. Близнюки) Лозівського ВП ГУНП України в Харківській області майор поліції Острий Едуард Борисович.

     Перед початком пленарного засідання виступив військовий комісар Близнюківського районного військового комісаріату Горобець Антон Леонідович з інформацією щодо призову громадян на строкову військову службу.

    Також голова районної ради Бреус В.В. та голова районної державної адміністрації Калашник А.Ф. привітали депутатів районної ради та сільських голів, які відсвяткували свої Дні народження в міжсесійний період.

    До початку затвердження черги денної  районної ради депутатів проінформували про пропозицію членів президії районної ради, засідання якої відбулося перед початком сесії. Було запропоновано виключити з проекту черги денної сесії питання «Про реорганізацію Вишневої загальноосвітньої школи І ступеня Близнюківської районної ради Харківської області» в зв’язку з тим, що на даний час в цьому навчальному закладі немає учнів та, відповідно, педагогічних працівників. Депутати районної ради одностайно підтримали пропозицію президії районної ради з даного питання, після чого була затверджена черга денна сесії зі змінами.

     Під час розгляду питань депутати внесли зміни до районних Програм, що стосуються вдосконалення медичної допомоги жителям Близнюківського району на засадах сімейної медицини,  висвітлення діяльності органів влади Близнюківського району у засобах масової інформації, розвитку фізичної культури і спорту в районі,  фінансової підтримки Близнюківського районного  спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР», а також розвитку освіти Близнюківського району.

    Внесення змін до  районного бюджету на 2017 рік стосувалися затвердження змін відповідно до рішення ХІІ сесії Харківської обласної ради, що відбулася 31 серпня 2017 року, прийняття субвенцій від сільських рад та затвердження внутрішніх змін головних розпорядників бюджетних коштів, після чого депутати розглянули блок питань, що стосуються освіти в районі: було затверджене рішення про утворення Криштопівського освітнього округу. Одностайно депутати також погодили кандидатури Лисенка Олексія Миколайовича на призначення директором Лукашівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Олега Чепеленка та Матвієнко Олени Миколаївни - директором Софіївської Першої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області. Відповідно до діючого законодавства України був затверджений штатний розпис Близнюківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

     Відповідно до поданої пропозиції наступні однотипні питання були розглянуті пакетом. Депутати затвердили Технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок,  подані на розгляд сесії постійною комісією районної ради з питань аграрної політики.

    Після розгляду питань черги денної було оголошено перерву в роботі дев’ятнадцятої сесії Близнюківської районної ради VII скликання до  жовтня 2017 року.

 



« повернутися до списку новин