Близнюкiвська районна рада

27 грудня відбулося засідання постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності Близнюківської районної ради.

Переглядів: 627

     В ході роботи члени постійної комісії погодили пропозиції районної державної адміністрації щодо внесення змін до районного бюджету на 2016 рік.        

     Зокрема, затверджено зменшення субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною» на загальну суму 140 тис. грн.

     Збільшено розмір субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу на загальну суму 400,56 тис.грн.

     Крім того, депутати здійснили перерозподіл видатків згідно клопотань головних розпорядників бюджетних коштів районного бюджету.

      При прийнятті членами постійної комісії даних рішень було рекомендовано депутатам на черговій сесії районної ради внести відповідні зміни до рішення районної ради від 24 грудня 2015 року № 77-VII «Про районний бюджет  на 2016 рік» та додатків до нього».



« повернутися до списку новин