Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 839

Картинки по запросу субвенція

Внесено чергові зміни до районного бюджету

        2 червня відбулося засідання постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності,  під час якого депутати, на чолі з головою комісії Олексієм Дідоренком, підтримали пропозиції райдержадміністрації щодо внесення чергових змін до районного бюджету на поточний рік.

      Серед нагальних питань, які потребували негайного вирішення - затвердження субвенцій, наданих до районного бюджету рішенням ХІ сесії VІІ скликання обласної ради від 25.05.2017 року.

      Харківською обласною радою – партнером та учасником співфінансування  міні-проектів - переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє" було виділено 864,782 тис.грн., що складає 50 % від кошторисної вартості міні-проектів.

     Крім того, на здійснення реконструкції системи опалення будівлі Близнюківської районної бібліотеки з обласного бюджету виділено 350,0 тис.грн.

     На санаторно-курортне лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до  1-ї категорії спрямовано 26,25 тис.грн. та на санаторно-курортне лікування інвалідів загального захворювання, інвалідів з дитинства, ветеранів війни та осіб, на яких поширюється дія Законів України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" та "Про жертви нацистських переслідувань", у санаторно-курортних закладах місцевої кліматичної зони – 165,0 тис.грн.

      Заслухавши інформацію заступника начальника – начальника бюджетного відділу фінансового управління райдержадміністрації Марини Биченко, члени постійної комісії затвердили інші субвенції від Близнюківської селищної, Берестівської та Острівщинської сільських рад.

      Насамкінець члени постійної комісії затвердили перерозподіл видатків згідно клопотання управління соціального захисту населення Близнюківської райдержадміністрації.



« повернутися до списку новин