Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 833

Картинки по запросу соцзахист

     07 червня 2017 року відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я та соціального захисту, культури та роботи з молоддю Близнюківської районної ради, в якій взяли участь голова Близнюківської районної ради Бреус В.В., керуюча справами виконавчого апарату районної ради Шепеньова І.В.., а також представники Близнюківської районної державної адміністрації: заступник голови РДА Ляпкало О.В., начальник управління соціального захисту Тимощук Н.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту Бондаренко Л.В., та начальник відділу культури і туризму Семеніхіна В.О.

 

       По першим двом питанням порядку денного  інформувала Тимощук Н.В. щодо внесення змін до Програми соціального захисту населення Близнюківського району на 2016 -2020 роки в частині фінансової підтримки мешканцям Близнюківського району хворим на туберкульоз, які знаходяться на контрольованому-амбулаторному лікуванні, тобто тепер дана категорія хворих матиме змогу отримувати щомісяця 200 грн на головні харчові продукти, які повинні входити до раціону таких хворих. Також постійною комісією було роглянуто зміно до Програми щодо надання субвенцій з районного бюджету обласному бюджету на виготовлення бланків посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім’ї.

       По наступним питанням порядку денного інформувала начальник відділу культури і туризму Семеніхіна В.О. стосовно необхідності внесення змін до переліку закладів культури базової мережі в зв’язку зі зміною назви Радгоспівської бібліотеки філії на Вишневу бібліотеку-філію та внести зміни до Положення про Вишневий сільський клуб.

   Бондаренко Л.В. проінформував членів постійної комісії про результати засідання експертних комісій при відділі освіти, молоді та спорту РДА з призначення стипендій учням навчальних закладів та грошових заохочень кращим педагогічним працівникам. На підставі результатів протоколів засідань експертних комісій постійною комісією було рекомендовано кандидатуру Палагути В.І., учителя хімії Близнюківської ЗОШ I-III ступенів на звання кращого педагогічного працівника району за підсумками 2016/2017 років. Також було рекомендовано кандидатури п’яти учнів Близнюківського району на призначення стипендій Близнюківської районної ради, а саме: Татаренко Інна Геннадіївна, Пучкова Анна Володимирівна, Закорко Катерина Констянтинівна, Куряченко Дарія Володимирівна, Григоренко Анна Русланівна. 

       Також на постійній комісії було розглянуто нагальне для жителів Олексіївської сільської ради питання щодо зарахування Олексіївської ЗОШ I-III ступенів  до участі у конкурсі на створення опорної школи. По даному питанню виступив начальник відділу освіти, молоді та спорту Бондаренко Л.В., який повідомив присутніх, що створення освітнього округу за участю Олексіїсвької ЗОШ на даний час не планується.



« повернутися до списку новин