Близнюкiвська районна рада

Засідання президії районної ради

Переглядів: 663

Члени президії схвалили порядок денний ХІІ сесії районної ради

 

     Розглянувши питання черги денної  ХІІ сесії Близнюківської районної ради VІI скликання, члени президії під час свого засідання 22 серпня поточного року рекомендували їх для затвердження на пленарному засіданні сесії районної ради.

      Традиційно, рекомендовані до затвердження зміни до рішення районної ради від 24 грудня 2015 року № 77-VІI “Про районний бюджет на 2016 рік”.

     Враховуючи зміни, які відбулися в структурі районної державної адміністрації, на розгляд сесії винесено питання щодо внесення змін до низки районних освітянських програм.

      Членами президії винесені на розгляд сесії та рекомендовані до затвердження проекти рішень щодо затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

      В зв’язку з ліквідацією  районного комунального підприємства «Трудовий архів у Близнюківському районі, об’єднаний із селищною та сільськими радами району» у зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання до Близнюківського районного спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР» та БРСКП «ГОСПОДАР», на пленарному засіданні сесії планується прийняти рішення, що стосуються подальшої діяльності даного комунального підприємства. Зокрема, рекомендовано внести зміни до Програми фінансової підтримки Близнюківського районного  спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР» на 2016-2017 роки, достроково припинити дію районної Програми діяльності Комунального підприємства «Трудовий архів у Близнюківському районі, об’єднаний із селищною та сільськими радами району» на 2014 – 2018 роки та затвердити передавальний акт ліквідаційної комісії.

      Члени президії винесли на розгляд пленарного засідання і питання щодо управління майном, що належить до спільної власності територіальних громад райолну: «Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області комплексу будівель Семенівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області в комунальну власність територіальних громад Семенівської сільської ради»; «Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селища Близнюківського району енциклопедичних словників «Харківщина» із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області» та інші.

     В результаті плідної співпраці та з врахуванням конструктивних пропозицій, члени президії прийняли обґрунтовані рішення по кожному з питань черги денної ХІІ сесії.



« повернутися до списку новин