Близнюкiвська районна рада

Члени бюджетної комісії рекомендували до затвердження на пленарному засіданні сесії звіт за І квартал поточного року та зміни до районного бюджету на 2016 рік

Переглядів: 735

Члени бюджетної комісії рекомендували до затвердження на пленарному засіданні сесії звіт за І квартал поточного року та  зміни до районного бюджету на 2016 рік 

    15 квітня під головуванням голови постійної комісії Воронкіна А.В. провела своє засідання постійна комісія з питань економіки, бюджету  та фінансової діяльності Близнюківської районної ради.

    В ході роботи члени постійної комісії затвердили інші субвенції від обласної, селищної та сільських рад,  розподілили залишки коштів загального фонду на загальну суму 146 тис. грн., рекомендувавши до  затвердження на сесії відповідні зміни до районного бюджету на 2016 рік.

     Також члени постійної комісії розглянули та рекомендували до затвердження проекти Програми висвітлення діяльності органів влади Близнюківського району на 2016-2018 роки та Програми впровадження енергозберігаючих заходів щодо відшкодування відсоткової ставки за кредитами, отриманими населенням на означені цілі у 2016-2020 роках та  зміни до Програми економічного і соціального розвитку Близнюківського району на 2016 рік.



« повернутися до списку новин