Близнюкiвська районна рада

Члени президії схвалили порядок денний VІІ сесії районної ради

Переглядів: 847

Члени президії схвалили порядок денний VІІ сесії районної ради

     Розглянувши питання черги денної  VІІ сесії Близнюківської районної ради VІI скликання, члени президії рекомендували їх для затвердження на сесії районної ради.

      Зокрема, це питання щодо затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2016 року та про внесення змін до рішення районної ради від 24 грудня 2015 року № 77-VІI “Про районний бюджет на 2016 рік”.

       На розгляд сесії винесено питання щодо внесення змін до низки районних програм та затвердження нових програм. Зокрема, рекомендована до затвердження Програма про запровадження стипендій та грошових заохочень Близнюківської районної ради на 2016-2020 роки, відповідно до якої обдаровані діти шкіл району отримуватимуть від районної ради стипендії, а кращі педагогічні працівники – грошову винагороду.

      Члени президії винесли на розгляд пленарного засідання і інші питання: про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції, співзасновником яких є Близнюківська районна рада, про підсумки виконання районних програм та затвердження нових, затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та інші.

      Членами президії винесені на розгляд сесії та рекомендовані до затвердження проекти регуляторних актів - зміни до Положення про порядок надання в оренду майна  спільної   власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області та Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району.

     В результаті плідної співпраці та з врахуванням конструктивних пропозицій, члени президії прийняли обґрунтовані рішення по кожному з питань черги денної сьогоднішнього пленарного засідання.



« повернутися до списку новин