Близнюкiвська районна рада

Члени президії схвалили порядок денний ХІV позачергової сесії районної ради

Переглядів: 683

   З метою дотримання вимог чинного бюджетного законодавства, з врахуванням пропозицій постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності, рекомендовані до затвердження на пленарному засіданні ХІV позачергової сесії районної ради зміни до рішення районної ради від 15 грудня 2016 року № 307-VІI “Про районний бюджет на 2017 рік”.

     Крім цього, членами президії винесені на розгляд сесії та рекомендовані до затвердження проекти рішень щодо питань, які потребують негайного розгляду.

    Серед них - затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок (в тому числі – земельної ділянки водного фонду) та низка питань, щодо управління майном, що належить до спільної власності територіальних громад району.

    Зокрема, це питання щодо передачі у комунальну власність громади Башилівської сільської ради комплексу будівель нещодавно ліквідованої Башилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з метою їх використання для цілей місцевої громади, а також щодо прийняття в спільну власність територіальних громад району дошкільного навчального закладу та закладів культури з комунальної власності територіальної громади Добровільської сільської ради.

     Позитивне рішення членами президії було прийнято і з питання щодо здійснення в 2017 році оплати праці заступника голови районної ради.

    Розглянувши клопотання Харківської обласної ради, члени президії винесли на розгляд пленарного засідання сесії питання «Про підтримку Звернення Харківської обласної ради до Верховної ради України та Кабінету Міністрів України щодо необхідності посилення відповідальності за незаконні порубки лісів і незаконні операції з лісоматеріалами та пиломатеріалами шляхом внесення змін до чинного законодавства України».

    В результаті плідної співпраці та з врахуванням конструктивних пропозицій, члени президії прийняли обґрунтовані рішення по кожному з питань черги денної ХІV позачергової сесії.



« повернутися до списку новин